Telefoon: 085 - 208 27 41 | maandag - vrijdag: 9:00 - 17:00

Individuele Wandel- en Fietsvakanties


Ga op Avontuur Zoekresultaten

Zoekresultaten

39 pagina's, toon 1 - 10
×
Loading …

Zoekresultaten voor uw Avontuur:  Reis   Nieuwe Reis 

De West Highland Way 8 Dagen & 7 Nachten

Deze lange afstandswandeling neemt u mee naar de bijzonderste plekjes van Schotland. Als u van plan bent om maar één wandeltocht te ondernemen in Schotland, zorg dan dat het deze is.

Duratie: 8 Dagen & 7 Nachten
Reisperiode: Maart - Oktober
Vanaf €700

Sevilla en het binnenland van Andalusië

Ontvlucht het hectische alledaagse leven en combineer een stedentrip naar Sevilla met ontspannen wandelingen door het platteland van Andalusië. Kies dagelijks uit verschillende routes door natuurpark Sierra de Aracena.

Duratie: 6 Dagen & 5 Nachten
Reisperiode: Mid Sep - Eind Mei
Vanaf €530

El Hierro: rust en natuur

El Hierro is het kleinste en minst toeristische eiland van de Canarische Eilanden, dit is een bestemming voor de wandelaar die op zoek is naar rust en natuur. Ontdek een klein eiland, vol karakter.

Duratie: 8 Dagen & 7 Nachten
Reisperiode: September - Juni
Vanaf €735

Madeira: Het Groene Noordoosten

Madeira wordt niet voor niets het bloemeneiland genoemd, de onweerstaanbare mix van charmante dorpjes, subtropische laurierbossen, een dramatische kustlijn en ruige bergtoppen maken het een paradijs voor de wandelaar.

Duratie: 8 Dagen & 7 Nachten
Reisperiode: Februari - November
Vanaf €525

Madeira: Het Zonnige Zuidwesten

Ontdek het zonnige zuidwesten van Madeira, een gebied dat door zijn bijzondere natuur behoort tot UNESCO werelderfgoed. Proef de regionale specialiteiten, bezoek kletterende watervallen en maak ontspannen wandeltochten door de subtropische vegetatie.

Duratie: 8 Dagen & 7 Nachten
Reisperiode: Het hele jaar door
Vanaf €630

Ontdek het magische Sintra

Sintra is een mysterieus gebied met een uitzonderlijk landschap gevuld met kleurrijke paleizen, kastelen en eeuwenoude kloosters. Ontdek de historische hoogtepunten van een cultureel landschap dat behoort tot UNESCO werelderfgoed.

Duratie: 8 Dagen 7 & Nachten
Reisperiode: Het hele jaar door
Vanaf €850

La Palma: ongerept en mysterieus

Ga op avontuur in het veelzijdige La Palma, een eiland dat zo bijzonder is dat UNESCO het erkend heeft als biosfeerreservaat. Geniet van afwisselende wandelroutes en contrasterende landschappen in een aangenaam klimaat.

Duratie: 8 Dagen & 7 Nachten
Reisperiode: Het hele jaar door
Vanaf €780

Wandelen in Catalonië

Betreed een paradijs voor wandelaars in het dramatische en afwisselende landschap van Catalonië! Wandel langs ruige kliffen en door middeleeuwse bergdorpjes naar het kleurrijke platteland van Noord-Spanje.

Duratie: 8 Dagen & 7 Nachten
Reisperiode: Feb - Jun & Sep - Dec
Vanaf €750

De Camino de Santiago: De laatste etappe

Als u geen tijd hebt om de hele Camino te bewandelen, is deze kortere wandeltocht een perfecte optie. Wandel de laatste 100 km van de Camino Frances en bereik met een voldaan gevoel het legendarische Santiago.

Duratie: 7 Dagen & 6 Nachten
Reisperiode: Februari - November
Vanaf €415

Eilandhoppen in Malta, Gozo & Comino

Ga eilandhoppen en wandelen op de Maltese eilanden in het westen van de Middellandse Zee. Geniet van het aangename klimaat terwijl u de lokale geschiedenis, de cultuur en de kleurrijke eilanden leert kennen.

Duratie: 8 Dagen & 7 Nachten
Reisperiode: September - Juni
Vanaf €750
×

Pagina

Vind hier uw perfecte individuele wandel- en fietsvakantie en ontdek waarom duizenden mensen elk jaar voor Macs Adventure kiezen.


© 2017 Macs Adventure NL

| Sitemap