Telefoon: 085 - 208 27 41 | maandag - vrijdag: 9:00 - 17:00

Individuele Wandel- en Fietsvakanties


Ga op Avontuur Zoekresultaten

Zoekresultaten

40 pagina's, toon 1 - 10
×
Loading …

Zoekresultaten voor uw Avontuur:  Reis   Nieuwe Reis 

Madeira: Het Groene Noordoosten

Madeira wordt niet voor niets het bloemeneiland genoemd, de onweerstaanbare mix van charmante dorpjes, subtropische laurierbossen, een dramatische kustlijn en ruige bergtoppen maken het een paradijs voor de wandelaar.

Duratie: 8 Dagen & 7 Nachten
Reisperiode: Februari - November
Vanaf €525

De Kerry Way

Volbreng de complete Kerry Way, de langste wandelroute van Ierland (210km) door eenzame valleien, glooiende landschappen en langs de Atlantische kust. Volg groene paden en historische wegen naar de gezelligste dorpjes van Kerry.

Duratie: 12 Dagen & 11 Nachten
Reisperiode: Maart - Oktober
Vanaf €800

Ontdek het magische Sintra

Sintra is een mysterieus gebied met een uitzonderlijk landschap gevuld met kleurrijke paleizen, kastelen en eeuwenoude kloosters. Ontdek de historische hoogtepunten van een cultureel landschap dat behoort tot UNESCO werelderfgoed.

Duratie: 8 Dagen 7 & Nachten
Reisperiode: Het hele jaar door
Vanaf €850

De West Highland Way Shortbreak

Beleef de meest dramatische gedeeltes van de wereldberoemde West Highland Way tijdens deze vijfdaagse wandelreis van Bridge of Orchy naar Fort William door de prachtige Schotse Highlands.

Duratie: 5 Dagen & 4 Nachten
Reisperiode: Maart - Oktober
Vanaf €435

Sevilla en het binnenland van Andalusië

Ontvlucht het hectische alledaagse leven en combineer een stedentrip naar Sevilla met ontspannen wandelingen door het platteland van Andalusië. Kies dagelijks uit verschillende routes door natuurpark Sierra de Aracena.

Duratie: 6 Dagen & 5 Nachten
Reisperiode: Mid Sep - Eind Mei
Vanaf €530

Amalfi: Kust- en Bergwandelingen

Ervaar de door UNESCO bekroonde kustlijn en het ‘Pad van de Goden’, een van de mooiste wandelpaden van Italië. Bezoek het charmante Ravello met de iconische tuinen, het rustige dorpje Agerola en ontdek het wereldberoemde eiland Capri op deze achtdaagse reis.

Duratie: 8 Dagen & 7 Nachten
Reisperiode: April - Oktober
Vanaf €565

Cornwall: De Zuidkust

Ervaar de oogverblindende schoonheid van de kust tussen Falmouth, Lizard en Marazion. Bezoek kleurrijke subtropische tuinen, wandel langs ruige kliffen en dwaal door het kasteel op St. Michael’s Mount.

Duratie: 8 Dagen & 7 Nachten
Reisperiode: April - Oktober
Vanaf €835

De Amalfikust

Ontdek de parels van de Amalfikust —Amalfi, Praiano en Positano— gelegen aan de imposante rotsige kust, met een spectaculair uitzicht op de heldere, lichtblauwe zee. Ervaar de mooiste gedeeltes van de kust en sluit uw vakantie af met een wandeltocht op het prachtige Capri.

Duratie: 8 Dagen & 7 Nachten
Reisperiode: April - Oktober
Vanaf €825

De Camino de Santiago: De laatste etappe

Als u geen tijd hebt om de hele Camino te bewandelen, is deze kortere wandeltocht een perfecte optie. Wandel de laatste 100 km van de Camino Frances en bereik met een voldaan gevoel het legendarische Santiago.

Duratie: 7 Dagen & 6 Nachten
Reisperiode: Februari - November
Vanaf €395

De Dingle Way

Bewandel de populaire Dingle Way langs de ruige kust tussen Tralee en Cloghane. Ontdek het uitgebreide prehistorische erfgoed, proef een koude Ierse ‘Guinness’ en maak kennis met de warme Ierse gastvrijheid.

Duratie: 8 Dagen & 7 Nachten
Reisperiode: Maart - Oktober
Vanaf €595
×

Pagina

Vind hier uw perfecte individuele wandel- en fietsvakantie en ontdek waarom duizenden mensen elk jaar voor Macs Adventure kiezen.


© 2017 Macs Adventure NL

| Sitemap